OverDwars Projecten

Over mij

“Sandra is een enthousiaste en gedreven organisator. Ze heeft een groot verantwoordelijkheidsgevoel, is stressbestendig, klantgericht, organisatorisch heel sterk, zelfstandig, daadkrachtig en qua planning ijzersterk. Klanten en leveranciers werken niet voor niks heel graag met haar samen.”

Paul Verdult – Jaarbeurs Utrecht

Review

“Super Organisatie van ons Fieldlab door Sandra! Alle details perfect geregeld. En heel fijn om mee samen te werken!”

Jeffrey Gortmaker – Enterprise Architect Migratieketen bij Ministerie van Justitie en Veiligheid

 

Sandra Vendel

“Ik wil altijd als eerste naar binnen. De aanblik van schone lege gangpaden, zalen, kleuren en geuren, alles komt samen voordat de hectiek losbarst. Een magisch moment. Elke keer weer!”

Regelen, organiseren, bruisen van ideeën, plannen omzetten naar concrete acties, samen iets moois neerzetten, de geur van brede banen vers tapijt. Zomaar wat zaken waar ik heel blij van wordt. Ik vind het heerlijk om van elke event een unieke ervaring te maken. Dat doe ik met veel plezier en passie. Daar kan ik van alles over vertellen. Dat doe ik natuurlijk graag, maar het is veel interessanter om te weten wat u van een samenwerking met mij kunt verwachten. En wie kunnen dat nu beter verwoorden dan mensen uit mijn werkomgeving.

Mijn kracht, uw winst

Deze eigenschappen helpen mij enorm in mijn werk als coördinator van evenementen, beurzen en congressen. Eerst 12 jaar bij Jaarbeurs Utrecht en sinds juni 2015 voor mijn eigen bedrijf OverDwars Project Coördinatie. In mijn vak is vooruitkijken heel belangrijk. Ik kan veel problemen vooraf tackelen en heb altijd oplossingen voorhanden op het moment suprême. Uw evenement moet zo efficiënt mogelijk georganiseerd zijn. Dat is de winst voor u als opdrachtgever.

Review

“NL Space Campus is maar een kleine organisatie, met een grote voetafdruk in de space sector. Voor de organisatie van onze events doen we geregeld een beroep op hulp van buiten. Dankzij Sandra zijn de opening van het Martin Schröderplein op de campus in Noordwijk en The Space Week NL 2023 vlekkeloos georganiseerd en verlopen. Sandra neemt niet alleen veel van het organisatorische werk uit handen, ze komt met creatieve en zinvolle aanvullingen waarmee het event echt beter wordt. Vervolgens is ze er ook om er met hand-en-spandiensten voor te zorgen dat op de dag zelf alles op rolletjes verloopt. Fijn samenwerken!”

Marc Sandelowsky – Directeur NL Space Campus