OverDwars Projecten

portfolio

Hieronder vindt u een beknopt overzicht van verschillende projecten.

Meer weten? Neem vrijblijvend contact op!

Project Coördinatie & Stakeholders Management The Space Week 2023

Opdrachtgever: NL Space Campus

The Space Week is een jaarlijks terugkerend evenement van 9 dagen, waarin allerlei evenementen over ruimtevaart voor verschillende doelgroepen worden georganiseerd. Deze evenementen worden gecommuniceerd onder de ‘paraplu’ The Space Week. 

Als Project Coördinator was ik de contactpersoon voor alle partners en waren wij verantwoordelijk voor alle communicatie en communicatiemiddelen tijdens en voorafgaand aan deze super interessante week. Daarnaast was ik betrokken bij alle events waarin NL Space Campus zelf de organisatie voor rekening nam. 

“NL Space Campus is maar een kleine organisatie, met een grote voetafdruk in de space sector. Voor de organisatie van onze events doen we geregeld een beroep op hulp van buiten. Dankzij Sandra zijn de opening van het Martin Schröderplein op de campus in Noordwijk en The Space Week NL 2023 vlekkeloos georganiseerd en verlopen. Sandra neemt niet alleen veel van het organisatorische werk uit handen, ze komt met creatieve en zinvolle aanvullingen waarmee het event echt beter wordt. Vervolgens is ze er ook om er met hand-en-spandiensten voor te zorgen dat op de dag zelf alles op rolletjes verloopt. Fijn samenwerken!”

Marc Sandelowsky – Directeur NL Space Campus

Project Coördinatie & Stakeholders Management The Space Week 2023
Eventmanager organisatie Fieldlab

Eventmanager organisatie Fieldlab

Opdrachtgever: Ministerie van Justitie en Veiligheid

Op 15, 16 en 17 januari 2024 vond het fieldlab over innovatieve gegevensuitwisseling plaats georganiseerd door Ministerie van Justitie en Veiligheid samen met Digilab.
In totaal 14 teams gingen samen drie dagen aan de slag om elk vanuit hun eigen perspectief een bijdrage te leveren aan die belangrijke vraagstukken rondom gegevensuitwisseling in dit domein. Het doel: de toekomstige informatiearchitectuur beproeven.

Voor deze driedaagse in Utrecht heb ik de operationele organisatie voor mijn rekening genomen. 

“Super Organisatie van ons Fieldlab door Sandra! Alle details perfect geregeld. En heel fijn om mee samen te werken!”

Jeffrey Gortmaker – Enterprise Architect Migratieketen bij Ministerie van Justitie en Veiligheid

Operationeel Coördinator Beurs Slavakto

Opdrachtgever: Many Tastes

In opdracht van communicatiebureau Many Tastes maakte ik onderdeel uit van het projectteam voor de organisatie van de slagersvakbeurs Slavakto die plaats vond op 4 en 5 oktober 2022 in de Werkspoorkathedraal in Utrecht.

De bezoekersregistratie, inkopen en afstemming catering, coördinatie van het uitgebreide inhoudelijk programma op de beursvloer en de overall planning van de beurs waren o.a. mijn verantwoordelijkheid.

“Sandra is punctueel, let op de details, is een held in overzicht bewaren en kan draaiboeken maken als geen ander. Echt een aanwinst in een event team!”

Fiorienne Westenberg – Eigenaar Many Tastes

Operationeel Coördinator Beurs Slavakto
Programma Manager Congres 'Naleving doet er toe'

Programma Manager Congres 'Naleving doet er toe'


Opdrachtgever: VNG Naleving

Op 10 oktober 2022 vond het Congres ‘Naleving doet er toe’ plaats in het Spant in Bussum! Het was een dag vol inspiratie en inzichten, waarin toezichthouders, handhavers, beleidsmedewerkers en bestuurders van gemeenten en ketenpartners met elkaar spraken over actuele thema’s zoals menselijke maat, toezien op kwaliteit en rechtmatigheid en balans tussen ethiek, wet en handhaving.

In opdracht van VNG Naleving was ik verantwoordelijk voor het programma. Ook was ik de schakel naar VNG Connect die de operationele organisatie voor haar rekening nam. Het programma bestond uit een plenaire talkshow, 4 rondes van 10 workshops in allerlei verschillende werkvormen en een inspirerende afsluiting.​

Operationele organisatie iBestuur Congres 2019/2020/2021

Opdrachtgever: Stichting iBestuur

In opdracht van Stichting iBestuur hebben we samen met een mooi team deze drie edities neergezet! Met een zeer interessant en uitgebreid inhoudelijk programma, 40 workshops, ronde tafel sessies en (online) netwerken waren ze zeer succesvol.

Door Corona was iBestuur Congres 2020 uiteindelijk geheel digitaal. Met 10 gebouwde studio’s, ruim 100 sprekers en 60 personen aan crew op locatie was het een gigantische en succesvolle operatie. 

iBestuur Congres 2021 hebben we hybride neergezet. Deels op locatie en 800 deelnemers online.

Een greep uit de verantwoordelijkheden:

  • Gehele registratie-traject en online Portal
  • Contacten en afstemming met de locatie.
  • Contracteren van leveranciers.
  • Alle communicatie met sprekers/sponoren
  • Mede verantwoordelijk voor alle operationele zaken en voorbereidingen.
  • Aansturen van leveranciers en medewerkers op de beursvloer.
  • Fungeren als aanspreekpunt gedurende de periode vanaf de opbouw tot en met de afbouw.
In opdracht van Stichting iBestuur hebben we samen met een mooi team deze drie edities neergezet.

Project- programma en operationeel
manager events, beurzen en congressen

Komt u handen en expertise tekort bij de organisatie of het programma-management van uw event, beurs of congres? Ik help u graag! 

Organiseren en plannen kost altijd veel meer tijd dan u denkt. Door de gehele coördinatie uit handen te geven, bespaart u kostbare tijd. U kunt zich nu volledig richten op uw core business. Neem vrijblijvend contact op over de mogelijkheden.